2 Bin Kişiye 'Geçici' İş Müjdesi! - Son Dakika
Yerel

2 Bin Kişiye 'Geçici' İş Müjdesi!

2 Bin Kişiye \'Geçici\' İş Müjdesi!

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir'den, İşkur aracılığıyla yapılacak Toplum Yararına Çalışma Projesi hakkında müjde geldi.

15.09.2014 15:14

TYÇP konusunda açıklamada bulunan Milletvekili Özdemir, bu hafta içerisinde açıklanacak projeyle Batman'a 23 milyon TL kaynak aktarıldığını ve bu kaynakla 2 bin kişinin geçici bir işe kavuşacağını söyledi.

15 Haziran tarihine kadar sürecek projeyle işsiz bir çok kişinin geçici de olsa bir iş sahibi olacağını belirten Milletvekili Özdemir, projeden faydalanmak için İşkur'a başvuruda bulunulması gerektiğini bildirdi.

İŞ ALIMLARI KURA İLE BELİRLENECEK

Başvuruların önümüzdeki günlerde başlayacağı müjdesini veren Milletvekili Özdemir, alımların ise kura ile yapılacağını ve erkeklerde yaş sınırının 35 ve üstü olduğunu bayanlarda ise 19 ve üstü olduğu bilgisini verdi.

Bakanlık düzeyinde yaptıkları girişimler sayesinde Batman'ın Türkiye geneline göre çok iyi bir rakam aldığına dikkat çeken Özdemir, her ilin kontenjanında büyük oranda indirime gidilmesine rağmen Batman'a 2 bin kişilik kontenjan ayrılmasının önemli olduğunu ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 2 Bin Kişiye 'Geçici' İş Müjdesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • necla çinğaz: okullarda çalışanların heryıl çalışılmasını istiyoruz tamam yazları 3 ay boş kalalım fakat okul açıldığında başlıyalım kapandığında da bizde ara verelim bunada razıyız 0 0 Yanıtla

Advertisement