2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Tavas İlçe Başkanı Rutullah Kayı, Tavas Belediye Başkanlığı'nı, adayları Turhan Veli Akyol’un kazandığını açıkladı.

31.03.2014 02:59

AK Parti Tavas İlçe Başkanı Rutullah Kayı, Tavas Belediye Başkanlığı'nı, adayları Turhan Veli Akyol'un kazandığını duyurdu.

Kayı, yaptığı açıklamada, kendilerine gelen bilgilere göre, adayları Turhan Veli Akyol'un, 36 bin 820 seçmeni bulunan Tavas ilçesinde yüzde 47 oranında oy alarak seçimi kazandığını söyledi.

Kayı, "Büyükşehir Yasası ile Tavas köyleri ve kasabaları ile girdiğimiz yerel seçimler partimiz açısından çok güzel bir neticeyle sonuçlandı. Partimizin ve Başbakanımızın çalışmaları sonucu, halkın teveccühü yine partimize yansımıştır. Tüm halkımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Durmak yok, yola devam" dedi.

Tavas'ta Turhan Veli Akyol, tekrar aday olmayan AK Partili Mehmet Karabay'dan görevi devralacak.

-Turhan Veli Akyol'un özgeçmişi

Turhan Veli Akyol, 1967 yılında Tavas'ın Nikfer kasabasında doğdu. İlkokulu Tavas'ta orta ve lise öğrenimini ise Aydın İmam Hatip Lisesi'nde tamamlayan Akyol, 1988'de Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Tavas'ta çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yaptıktan sonra 2008 ile 2011 yılları arasında Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Akyol, 2012 yılından bu yana da Denizli Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü görevini yürütmekteydi. Turhan Veli Akyol, evli ve 2 çocuk babasıdır. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement