2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, göreve başladı.

04.04.2014 19:49

AK Parti'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, düzenlenen törenle göreve başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen törene, Gümrükçüoğlu ve Genç'in yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Özak, yaptığı konuşmada, Trabzon'un AK Parti iktidarında çok büyük hizmetlerle buluştuğunu belirterek, "24 Şubat Trabzon'un kurtuluşu, biliyorsunuz. O günlere selam olsun. Bugün de büyükşehrimizin ilan edildiği bir gün. Bugün de Trabzon'umuz için çok anlamlı bir gün. Selam Trabzon'a diyorum, selam Tayyip Bey'e ki burayı büyükşehir yaptı" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise her zaman "Halka hizmet Hakk'a hizmettir" anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Biz hep beraber Trabzon'uz, biz hep beraber büyükşehiriz diyoruz. 2011 yılında genel seçim mitinginde bir Türkiye, bir Trabzon sevdalısı ve Trabzon'un hiçbir isteğini geri çevirmeyen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un büyükşehir olacağının sözünü vermişti. Başbakanımız sözünün eri olduğunu gösterdi. Trabzon mutlaka büyükşehir olmalıdır öngörüsü ile Büyükşehir Belediyeler Kanunu'nu düzenleyen Başbakanımıza, Trabzon halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte Trabzon'a hizmet etmeyi bundan sonra da sürdüreceğiz."

Ortahisar Belediye Başkanı Genç, Trabzonlular'ın 30 Mart yerel seçimlerinde yüksek irade göstererek hem Ortahisar'ı hem de büyükşehiri AK belediyecilikle buluşturduğunu kaydederek, "Bütün hemşehrilerimizi bu yüksek iradelerinden dolayı kutluyorum. Bize verilen yetkinin bilincinde ve sorumluluğunda olarak bundan sonra şehrimize ve hemşehrilerimize en güzel hizmeti büyükşehir belediyemiz ile vermenin gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Arsin Yeşilyalı İlme Hizmet Vakfı Başkanı Ahmet Özdemir'in yaptığı duanın ardından makamına giderek koltuğuna oturan Gümrükçüoğlu, "Trabzon için hayırlı olsun" dedi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement