Vergi Sıralamasına Giren Mükellefler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Vergi Sıralamasına Giren Mükellefler Ödüllendirildi

Suluova ilçesinde 2013 yılında vergi sıralamasına giren mükellefler ödüllendirildi.

03.03.2014 11:21  Güncelleme: 11:44

Vergi Dairesi Müdürü Ali Dal, Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından 25. Vergi Haftası kapsamında düzenlenen programda sıralamaya giren iş adamı ve kurumları tebrik etti.

"Anayasamızın 73. maddesinde hüküm altına alındığı gibi, herkes ödeme gücüne göre vergi ödemekle yükümlüdür" diyen Dal, tahsil edilmesi gerektiği halde tahsil edilmeyen verginin her kuruşunda "her vatandaşın olduğu gibi tüyü bitmemiş yetimlerin bile hakkı olduğunu" vurguladı.

Vergi Dairesi Müdürlüğünün 2013 yılı sonu itibarıyla rakamsal verileri ve faaliyet konuları hakkında açıklamalarda bulunan Dal, hafta etkinlikleri çerçevesinde, vergi rekortmenlerinin ziyaret edildiğini, ziyaretlerine gelen ilkokul öğrencilerine vergi bilinci ve vergi dairesinin iş ve işlemleri hakkında bilgi anlatılarak çeşitli hediyeler verildiğini ve Türk Kızılayı Suluova Şubesi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendiğini anlattı.

Bir restoranda yapılan program sonunda 2013 yılında kurumlar ve gelir vergisinde en çok vergi ödeyen ilk 4 kişi ve kurumun yanı sıra ilçede 35 yıldır vergi mükellefiyeti bulunan Mustafa Gurbet ile 27 yıldır vergi mükellefiyeti bulunan Kadir Bilgen'e plaket verilerek teşekkür edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vergi Sıralamasına Giren Mükellefler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement