29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı\'na Doğru

MHP Bilecik Milletvekili Şeker: "Cumhuriyete yönelik her saldırı, ülkemizin köklü geçmişine ve güçlü geleceğine yöneliktir"

27.10.2014 12:59

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, "Cumhuriyete yönelik her saldırı, ülkemizin köklü geçmişine ve güçlü geleceğine yöneliktir" ifadelerini kullandı.

Şeker, mesajında, Türk milletinin, tarihinin en zorlu dönemlerinden birini milli mücadele yıllarında yaşadığını belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk milletinin, emperyalizmin karanlık senaryolarını ve benzeri görülmemiş saldırılarını Anadolu toprağına gömdüğünü bildirdi.

İstiklal mücadelesinin, emperyalizmin sömürüsüne ve işgallerine maruz kalan İslam dünyasına ve mazlum milletlere örnek olduğunu belirten Şeker, şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde, o neslin ödediği ağır bedellerin zaferi olmuştur. Cumhuriyet böylesine milli şuur ve iman dolu bir mücadeleyle, 'kanla ve irfanla' kazanılmış, Türk milletinin bekası üzerine temel kurmuş, kökleriyle buluşarak, güçlü ve genç nesillerin elinde yükselmiştir. Cumhuriyetin kıymetini herkes bilmelidir. Cumhuriyetin değerleri, hepimizin değerleridir. Cumhuriyete yönelik her saldırı, ülkemizin köklü geçmişine ve güçlü geleceğine yöneliktir. Cumhuriyeti Türk gençliğine emanet eden Gazi Mustafa Kemal'in ve Cumhuriyeti kuran nesillerin en büyük eseridir." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement