62. Hükümetin Kurulması - Son Dakika
Yerel

62. Hükümetin Kurulması

62. Hükümetin Kurulması

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan 62. Hükümet ile barış sürecinin hızlanacağını, başta Ağrı olmak üzere bölgede huzurun ve güvenin sağlanacağını ifade etti.

30.08.2014 16:13

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan 62. Hükümet ile barış sürecinin hızlanacağını, başta Ağrı olmak üzere bölgede huzurun ve güvenin sağlanacağını ifade etti.

Çelebi, yaptığı yazılı açıklamada, Ahmet Davutoğlu başbakanlığında kurulan 62. Hükümetin hayırlı olmasını diledi.

Türkiye'de özellikle son yıllarda çok başarılı işlere imza atıldığını ifade eden Çelebi, şunları kaydetti:

"Ülkemizde her alanda büyük mesafeler kat edildi. Bu büyük başarının sahibi Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki bir önceki hükümete teşekkür ediyorum. Yeni kabinenin, ülkemizi daha ileriye taşıyacağına, yeni ufuklar açacağına inanıyorum. Barış süreci önemli bir noktaya geldi. Kürtlerin sigortası konumunda olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde Kürt kökenli vatandaşlarımızın ana dili kullanımında önemli reformlar yaptı. 12'inci cumhurbaşkanı olarak milletin oyuyla seçilen sayın Recep Tayyip Erdoğan Ağrı'da 28 Mayıs'ta yaptığı mitinginde Patnos seçmenine, 'Patnos'a geleceğim' dedi. İnşallah en kısa sürede gerek Patnos'a gerekse Ağrı'ya gelerek birtakım ziyaretlerde bulunacak." - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 62. Hükümetin Kurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement