9. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali - Son Dakika
Yerel

9. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali

9. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali

Festivalin galasında tiyatro sanatçıları Necla Uygur, Serpil Tamur, Hakan Altıner ve Yalçın Menteş'e "Kristal onur" ödülleri verilecek.

15.11.2014 09:00

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 9'üncüsü düzenlenecek Tiyatro Festivali'nin galasında tiyatro sanatçıları Necla Uygur, Serpil Tamur, Hakan Altıner ve Yalçın Menteş'e "Kristal onur" ödülleri verileceği bildirildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, 2004 yılında başlatılan tiyatro festivaline olan ilginin her yıl artarak devam ettiğini belirterek, heyecanlı, keyifli ve gururlu olduklarını kaydetti.

Ulusal boyuta taşınan tiyatro festivalinin, halkın kültür ve sanata bakışında olumlu gelişmeler sağladığını ifade eden Yağcı, şunları bildirdi:

"Gelecekte uluslararası boyutlara taşımayı hedeflediğimiz festival, emin adımlarla ilerliyor ve ilerlemeye devam edecek. 9 yıldır sürdürülen ulusal tiyatro festivali ile aynı zamanda bu yıl 100. yılına giren şehir tiyatrolarına da en büyük destek verilmiş oldu. Bilecik'te gerçekleştirilen tiyatro festivaliyle aynı zamanda 100 yıllık bir geleneğin sürdürülmesinde şehrimizin katkısı olacak." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 9. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement