Abb Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Abb Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu'nu Ziyaret Etti

Abb Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu\'nu Ziyaret Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte Kırşehir caddelerinde kent halkıyla buluştu.

28.11.2022 09:28  Güncelleme: 09:31

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte Kırşehir caddelerinde kent halkıyla buluştu.

26 Kasım 2022 cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık ile birlikte Kırşehir'e gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Mansur Yavaş'ın Başkan Ekicioğlu'na yaptığı ziyarette, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a üzerinde Ahi Evran-ı Veli, Yunus Emre ve Hacı Bektaş-ı Veli'nin minyatür heykellerinin bulunduğu Üç Erenler plaketini takdim etti.

Görüşmede belediyeler olarak yapılan çalışma ve faaliyetler değerlendirilirken, gündeme ve genel siyasete ilişkin de görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Ekicioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Ahi Külliyesi ve külliyede bulunan ve ahilik öğretileri ve felsefesinin yansıtıldığı Zanaatkarlar Çarşısı'nın da tanıtımını gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç ile birlikte esnaf ziyareti yaptılar ve Kırşehirliler'le de görüş alışverişinde bulundular.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Abb Başkanı Mansur Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement