Acıpayam Tarla Günü Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Acıpayam Tarla Günü Gerçekleştirildi

Acıpayam Tarla Günü Gerçekleştirildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Acıpayam İlçe Müdürlüğü tarafından Acıpayam’a bağlı Kumafşarı Mahallesinde düzenlenen ‘Tarla günü’ yoğun katılımla gerçekleştirildi.

04.09.2015 12:47

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Acıpayam İlçe Müdürlüğü tarafından Acıpayam'a bağlı Kumafşarı Mahallesinde düzenlenen 'Tarla günü' yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Denizli Tarım İl Müdürlüğü ve Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından ortaklaşa yürütülen 'Tarımsal yeniliklerin yaygınlaştırılması projesi' kapsamında 'Batı Akdeniz koşullarında mısır ve soyanın silajlık olarak birlikte ekim ve yetiştirilmesinin çiftçilerimize benimsetilmesi yayım projesi' ile ilgili Acıpayam'a bağlı Kumafşarı mahallesinde tarla günü düzenlendi. Tarla gününe Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Denizli İl Müdürü Sezgin Kutlu, Acıpayam İlçe Müdürü Abdurrahman Oymak, Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, mahalle muhtarları, daire ve kurum amirleri ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından 5 bin dekarlık Ömer Aday'a ait mısır tarlası katılımcılar tarafından gezilerek Batı Akdeniz Araştırma Enstitüsü yetkilileri tarafından katılımcılar bilgilendirildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Acıpayam Tarla Günü Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement