Aile Söyleşileri'nin Konuğu Psikiyatr Dr. Bilgen Olacak - Son Dakika
Yerel

Aile Söyleşileri'nin Konuğu Psikiyatr Dr. Bilgen Olacak

Aile Söyleşileri\'nin Konuğu Psikiyatr Dr. Bilgen Olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın her ay düzenlediği Aile Söyleşileri devam ediyor.

05.04.2012 15:17

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın her ay düzenlediği Aile Söyleşileri devam ediyor.

Etkinlik kapsamında Psikiyatr Dr. İbrahim Bilgen 7 Nisan Cumartesi günü Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda bir söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşisinde 'Medya Yoluyla Çocuklarımıza Verilen Gizli Mesajlar' konusunu işleyecek Bilgen, bilinçaltı kavramının farkındalığını ve davranışlarda nasıl bir rol oynadığı konularını ele alacak.

2001 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı'ndan psikiyatri uzmanı olarak mezun olan Psikiyatr Dr. İbrahim Bilgen, asistanlık eğitimi sırasında 5 yıl süren 'Psikodrama ve Grup Terapisi', 6 yıl süren özellikle çocuk ve ergen odaklı aile terapisi üzerinde etkin olan 'Gestalt Terapi', 7 yıl süresince panik bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, yaygın anksiyete bozukluğu, sosyal fobi, sınav kaygısı ve depresyon üzerinde daha etkin olan 'Bilişsel ve

Davranışçı Terapi' eğitimleri aldı.

Bilgen, İstanbul ve Adana'da eğitim hayatında sorunlar yaşayan öğrencilerde Yaprak Psikiyatri ve Psikolojik Danışmanlık bünyesinde 'Eğitim Danışmanlığı' konusunda çalışmalar yapıyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aile Söyleşileri'nin Konuğu Psikiyatr Dr. Bilgen Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement