AK Parti'den Çocuklara Bayramlık - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Çocuklara Bayramlık

AK Parti\'den Çocuklara Bayramlık

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 400 çocuğa bayramlık hediyeler alarak mutlu etti.

15.07.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 400 çocuğa bayramlık hediyeler alarak mutlu etti.

Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, "Çocuklar gülerse dünya da güler" diyerek çocukların mutluluğunun önemine değindi. Doğan, "Çocuklarımızın gülen yüzü ve gözlerinde ışığı görmek bize güç veriyor. Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak yaklaşık 400 çocuğumuzun bayrama mutlu bir şekilde girmesine vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Çocuklar bizim geleceğimizin umudu ve teminatıdır. Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiğimiz etkinlik ve projelerimize bayramdan sonra da devam edeceğiz" dedi.

Başkan Doğan, "400 çocuğumuzun bayrama mutlu bir şekilde girmelerini sağlayan il ve ilçe yönetimlerimiz, teşkilat mensuplarımız ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan ayının tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Çocuklara Bayramlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement