AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu, Nikâh Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu, Nikâh Şahitliği Yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu, Nikâh Şahitliği Yaptı

Erzurum'a temayül yoklamasına gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Zorlu, AK Parti eski Başkan Yardımcısı İlker Özkara ile eski Çevre İl Müdürü Haluk Nakipoğlu'nun kızının düğün törenine katılarak nikâh şahitliği yaptı.

27.10.2013 18:50

Erzurum'a temayül yoklamasına gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Zorlu, AK Parti eski Başkan Yardımcısı İlker Özkara ile eski Çevre İl Müdürü Haluk Nakipoğlu'nun kızının düğün törenine katılarak nikah şahitliği yaptı.

Xanadu Snow White Otel'de Sezdan Berrak (Nakipoğlu), Soner Özkara çifti için düzenlenen düğüne AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler katıldı. Başkan

Küçükler'in Sezdan-Berrak- Soner çiftinin kıydığı nikah törenin ardından genç çiftlerin şahitliğini yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Zorlu, evlilik cüzdanını geline verdi.

Soylu, nikahta yaptığı konuşmada, çiftlere mutluluklar dileyerek, "Birbirinizi fazla severseniz ailenizin mutluluğu

ve saadeti her zaman artar. Öteki dünyaya gittiğimizde cennete gitmek istiyoruz. Her ne kadar burası Cehennemağzı Mağarası olsa da cennete gitmek istiyoruz. Allah o cennetin annelerin ayakları altına vermiş. Allah bir yastıkta ömür boyu mutlu etsin. Örnek bir aile olun" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu, Nikâh Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement