AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli Açıklaması

KIRŞEHİR (İHA) – AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, “Bizlerin iktidarı öncesindeki Kırşehir’in durumu ile bizimle birlikte oluşan Kırşehir’in durumunu halkımız en iyi şekilde analiz ediyor” dedi.

01.05.2015 18:54

KIRŞEHİR (İHA) – AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, "Bizlerin iktidarı öncesindeki Kırşehir'in durumu ile bizimle birlikte oluşan Kırşehir'in durumunu halkımız en iyi şekilde analiz ediyor" dedi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Kırşehir'e gelecek olmasını değerlendirdi. Bakan Yıldız'ın Kırşehir'i bir Kırşehirli gibi benimsediğini söyleyen Kendirli, "Kırşehir, AK Parti iktidarı döneminde almasını gerekeni alırken alması gerekenin de üstünde yeni proje çalışmaları ile daima ileriye dönük atılımlar yapmakta mevcut vekillerimizin çalışmaları ile birlikte yeni dönemde de yeni isimlerle çalışmalarımıza ara vermeden yine üst düzeyde başlattığımız programlarımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlerin iktidarı öncesinde ki Kırşehir'in durumu ile bizimle birlikte oluşan Kırşehir'in durumunu halkımız en iyi şekilde analiz ediyor. Bizler laf olsun diye konuşmadan Bakanlarımızın da katılımları ile Kırşehir için çalışmalar yapıyoruz. Kırşehirliler de yapmakta olduğumuz çalışmalarımızı iyi şekilde analiz ediyor" dedi.

"DOĞALGAZ KOMPRESÖR TESİSİNİ AÇTIK"

Kırşehir'in Mucur ilçesinde 2014 yılı içerisinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımı ile Mucur ilçesi Doğalgaz Kompresör Tesisini açtıklarını anlatan Kendirli, "Milletin iradesinin teslim edilmemesi noktasında AK Parti hükümeti çalışmalar yapıyor. Biz Türkiye olarak hızla büyüyen bir ülke olduğumuz gibi ölçülebilir oranda da tasarruf yapan bir ülkeyiz. Bu bağlamda Mucur İlçemizde 'Doğalgaz Kompresör tesisini' 2014 yılında açmıştık, şimdi de inşallah 7 Haziran sonrası güçlü bir şekilde hiçbir ivme kaybetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Bakan Taner Yıldız'ın Kırşehir'de incelemeler yapacağını ifade eden İl Başkanı Kendirli, Mucur İlçesi, Kırşehir Merkez ve Özbağ kasabasında incelemelerde bulunarak seçim büroları açılışları yapacağını belirtti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement