Demre'de AK Parti'li Kadınlardan Kadına Şiddete Tepki - Son Dakika
Yerel

Demre'de AK Parti'li Kadınlardan Kadına Şiddete Tepki

Demre\'de AK Parti\'li Kadınlardan Kadına Şiddete Tepki

Antalya'nın Demre ilçesinde AK Parti Kadın Kolları üyeleri, kadına şiddete tepki gösterdi.

18.02.2015 15:15  Güncelleme: 15:29

Antalya'nın Demre ilçesinde AK Parti Kadın Kolları üyeleri, kadına şiddete tepki gösterdi.

Demre Belediyesi binası önünde toplanan kadınlara, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, Eğitim-Bir-Sen, Diyanet-Sen, Memur-Sen ve Sağlık-Sen gibi sivil toplum kuruluşların yanı sıra, çok sayıda erkek vatandaşlar da eşlik etti.

Toplanan grup adına bir basın açıklaması yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Avcı, kadın şiddeti kınayarak, "Kadınlarımızın uğradığı bu zulme biz kadınlar olarak sessiz kalmamız söz konusu bile olamaz. Çünkü biz, kadınları, yüce Allah tarafından erkeklere verilmiş bir emanet olarak gören, cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın mensubuyuz. İşte bu yüzden kadınlarımıza zulüm ve şiddet uygulayan canileri şiddetle kınıyor, bugünkü hukuki yaptırımların neticesinde uygulanabilecek en büyük cezanın bu tür kişilere verileceğine yürekten inanıyoruz" dedi.

Kadınların, sosyal hayatta nesne olarak görülmemesi gerektiğini aktaran Fatma Avcı, şunları söyledi:

"Kadınları hayatın öznesi olarak görmüş bir düşüncenin temsilcisi olarak bu olayı politize eden, halkı farklı algılarla infiale çağıran zihinlerin de en az katiller kadar acımasız olduğunu düşünüyor, halkımızın bunlara gereken cevabı vereceğine inanıyoruz. Son olarak şiddete maruz kalıp Hakk'ın rahmetine kavuşan tüm kadınlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına Yüce Allah'tan sabır diliyoruz."

Dualarla devam eden protesto gösterisi, AK Partili kadınların vatandaşlara helva ikramı ile sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de AK Parti'li Kadınlardan Kadına Şiddete Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement