Akdağmadeni'nde Kutlu Doğum Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni'nde Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Akdağmadeni\'nde Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Akdağmadeni İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri, ilçe halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

13.04.2013 14:50

Akdağmadeni İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri, ilçe halkı tarafından ilgiyle karşılandı.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen geceye, Kaymakam H. Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Suphi Daştan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Gülek Özer, İlçe Müftüsü Faruk Latifoğlu, idareciler ve gönülleri peygamber sevgisi dolu vatandaşlar katıldı.

Gece, şehitlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Gecede konuşan Akdağmadeni İlçe Müftüsü Faruk Latifoğlu, Peygamber efendimizin getirdiği İslam mesajında; insana saygının, adaletin, fikir ve vicdan özgürlüğünün olduğunu kaydetti. Latifoğlu, "Peygamberimizin bizlere sunduğu mesajlara kulak vererek, ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almalıyız" diye konuştu.

Bu arada, Yozgat genelinde düzenlenen Ezan Okuma Yarışması'nda il birincisi Süleyman Özden, Arapça Şiir Okuma Yarışmasında İl birincisi olan Necmettin Karaer, Ortaöğretimler bilgi kültür yarışmasında ilçe birincisi ve aynı zamanda il ikincisi Yusuf Ziya Ortaokuluna ve ortaöğretimler arası şiir okuma yarışmasında ilçe birincisi, il ikincisi Beyzanur Meriç'e gece sonunda ödülleri verildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni'nde Kutlu Doğum Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement