Akdeniz'de Mahalleler Asfaltlanıyor - Son Dakika
Yerel

Akdeniz'de Mahalleler Asfaltlanıyor

Akdeniz\'de Mahalleler Asfaltlanıyor

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Akdeniz’i, Mersin’in örnek ilçesi haline getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, ilçenin hak ettiği hizmetlere kavuşacağını kaydettiler.

23.03.2015 15:39

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Akdeniz'i, Mersin'in örnek ilçesi haline getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, ilçenin hak ettiği hizmetlere kavuşacağını kaydettiler.

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mahallelerdeki asfalt çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri'ne bağlı ekipler, Şubat ve Mart aylarında Karaduvar ve Barış Mahalleleri ile Yenitaşkent'te bulunan Anadolu Mahallesi'nde asfalt kaplama ve yama çalışması yaptı. Önümüzdeki hafta Barış Mahallesi'nde yeniden asfalt çalışması yapacak olan ekipler, daha sonra Nusratiye Mahallesi'ne geçerek, çalışmalarını sürdürecek.

Yazılı bir açıklama yaparak çalışmaları değerlendiren Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mutlu ve Türk, belediyenin, geçmişten gelen borçlar yüzünden mali açıdan zorlu bir süreç yaşadığını ve Akdeniz'in şehircilik anlamında önemli eksiklikleri olduğunu vurguladılar. Kısıtlı imkanlara karşın, hinterlandı genişleyen Akdeniz'de eksiklerin giderilmesi için uğraş verdiklerinin altını çizen Eş Başkanlar, "Yine de mazeret aramaksızın çalışmalarımıza büyük bir gayretle devam ediyoruz. Mahallelerimizde halkımızın sağlıklı, temiz ve güvenli yollara sahip olmasını son derece önemsiyoruz. Mersin'in kalbi Akdeniz'i, Mersin'in örnek ilçesi haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız ve ilçemizi özlediği hizmetlere kavuşturacağız. Fen İşleri Müdürlüğümüz de yağmurların ardından asfalt sezonunu erken açmıştı. Tespit edilen bölgelerdeki asfalt çalışmalarımız ara vermeksizin sürecektir" ifadelerini kullandılar. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz'de Mahalleler Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 33: seçim yatırımı 3 0 Yanıtla

Advertisement