Akgül, Paralimpik Şampiyonları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Akgül, Paralimpik Şampiyonları Ağırladı

Başkent Olimpic Paralimpik Spor Kulübü Paravolley Voleybol Takımı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

30.05.2016 09:55

Başkent Olimpic Paralimpik Spor Kulübü Paravolley Voleybol Takımı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Başkent Olimpic Paralimpik Spor Kulübü Paravolley Voleybol Takımı sporcuları, kulüp başkan yardımcıları Serkan Uyar ve antrenörleri Lütfi Karagöz ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. 21 Mayıs'ta Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde Ereğli Spor Kulübü ile birinci etapta 9 takım ile oynadıkları maçın tamamını, 2. etapta ise on maçtan dokuz galibiyet alarak averajla Türkiye Şampiyonu olan takım, kupa sevincini Akgül ile paylaştı. "Oturma! Bize katıl sen de oyna" sloganı ile yola çıkan 12-45 yaş aralığındaki 9 sporcu, Akgül'e katılacakları müsabakalardan da şampiyon olarak dönme sözü verdi.

ENGELLİ DOSTU

İlçede sporun her alanında yoğun bir faaliyetin yürütüldüğünün altını çizen Akgül, Mamak'ta farklı alanlarda birbirinden modern spor tesisini, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için hazır hale getirdiklerini kaydetti. Düzenli ve disiplinli çalışma ile ülke çapında spora yeni yetenekler kazandırma hedefine devam ettiklerinin altını çizen Akgül, "Engelli sporcularımız azimleriyle engellerini aşarak kendilerine verdiğimiz emekleri en iyi şekilde değerlendirerek başarıdan başarıya koşuyorlar. Mamak Belediyesi olarak her zaman onlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Mamak'ta amatör sporlara verilen değerin farkında olduğunu vurgulayan antrenör Karagöz de, Mamak'ta spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı Akgül'e teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akgül, Paralimpik Şampiyonları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement