Akyazı'da "Kuaförler Yarışıyor" Organizasyonu - Son Dakika
Yerel

Akyazı'da "Kuaförler Yarışıyor" Organizasyonu

Akyazı ilçesinde ilk kez düzenlenen "Kuaförler Yarışıyor" organizasyonunda kuaförler kıyasıya yarıştı.

23.12.2015 14:27

Akyazı ilçesinde ilk kez düzenlenen "Kuaförler Yarışıyor" organizasyonunda kuaförler kıyasıya yarıştı.

Akyazı Belediyesi Kongre ve Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ın yanı sıra çok sayıda konuk ve Akyazı Çıraklık Meslek Okulunda üç yılını tamamlayan kuaförler katıldı.

Yarışmada tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar, jüri üyeleri önünde kıyasıya mücadele etti.

Yarışma sonucu dereceye giren kuaförlere kupalarını Belediye Başkanı Hasan Akcan verirken, erkeklerde Faruk Salim ve Hüsame Mehmet Alioğlu birinci, Muharrem Üzmez ikinci, Ali Osman Türker üçüncü oldu. Kadınlarda ise Elanur Başaran birinci, Duygu İşinibilir ve Hilal Uzun ikinciliği paylaşırken Derya Kandoz üçüncülüğü kazandı.

Başkan Akcan yarışmanın ardından yaptığı konuşmada, "Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz 'Kuaförler Yarışıyor' adlı organizasyonu güzel bir şekilde tamamladık. Yarışmanın ilk kez yapılıyor olması bizler için de heyecan vericiydi. İnşallah bu gibi organizasyonları ilçemizde yaşatmaya devam edeceğiz. Tüm yarışmacıları ayrı ayrı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bu yarışmada yer alan Berberler Odasına, Akyazı Çıraklık Meslek Okuluna ve yarışma jürilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan minik öğrencilerin hazırladığı defile gösterisi konuklar tarafından beğeniyle izlenirken, öğrencilerin performansı keyifli anlara sahne oldu.

Organizasyon, yarışmaya katılan kuaförlere katılım belgeleri verilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akyazı'da 'Kuaförler Yarışıyor' Organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement