Aliağa'da Urfa Sıra Gecesi - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da Urfa Sıra Gecesi

Aliağa\'da Urfa Sıra Gecesi

Aliağa Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen, 'Kültür Buluşmaları' etkinliği 10. gününde "Şanlıurfa Sıra Gecesi" düzenlendi.

10.09.2014 08:57

Aliağa Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen, 'Kültür Buluşmaları'  etkinliği 10. gününde   "Şanlıurfa Sıra Gecesi" düzenlendi.

Aliağa Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programda Siye-Biye müzik grubu sahne aldı. Aliağalıların ve İzmir'de yaşayan Şanlıurfalıların gönüllerince eğlendiği gecede sahnede türküler eşliğinde yoğrulan çiğ köfte konuklara ikram edildi.

Geceye katılan Ege Bölgesi Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Başkanı Feridun Gökhan, kültür buluşmalarının önemine değinerek "Efeler diyarı İzmir'den peygamberler diyarı Urfa'ya selam olsun. Bize değer verdiniz bizi çağırdınız. Şu an çok güzel atmosferde bulunuyoruz. Şanlıurfalıyız biz İzmirliyiz ve Türkiyeliyiz. Bundan 92 yıl önce Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i  Hukuk Cemiyetleri birleşerek kurtuluş savaşı gerçekleştiyse.  Bugün Aliağa Belediye Başkanı Sayın Serkan Acar'da bir rönesans gerçekleştirdi. Bir ilke imza atarak Anadolu ve Egeyi birleştirdi.  Kültür Buluşmalarını yaptığı için tebrik ediyorum" dedi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aliağa'da Urfa Sıra Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement