Annelerden Başkan Alıcık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Annelerden Başkan Alıcık'a Teşekkür Ziyareti

Annelerden Başkan Alıcık\'a Teşekkür Ziyareti

Türk Anneler Derneği Nazilli Şube Başkanı Gülhanım Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

29.09.2015 12:32

Türk Anneler Derneği Nazilli Şube Başkanı Gülhanım Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Türk Anneler Derneği Nazilli Şube Başkanı Gülhanım Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın makamında yaptıkları ziyarette derneğe verdiği destekler, katklılar ve sağladığı imkanlar için teşekkür etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık, Türk Anneler Derneğinin her zaman destekçisi olacağını, derneğin yaptığı faaliyetlerin çok faydalı olduğunu, bu sebeple de her an kendilerinin emirlerinde olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Aydın Milletvekili adayı Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Aydın Milletvekili adayı Mehmet Beliğ Azbazdar, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Söke Meclis üyeleri, Mustafa Bakırcı, Metin Sakalar ve Onur Azbazdar'ında yer aldığı Başkanlık makamındaki ziyarette Türk Anneler Derneği Nazilli Şubesi üyeleri Başkan Alıcık'a dernek ile ilgili sorunlarını ve isteklerini de ilettiler. Başkan Alıcık, üyeler tarafından dile getirilen sorun ve istekleri tek tek dinleyerek not alıp en kısa süreç içerisinde çözüme ulaştırılacağı sözünü dernek üyelerine verdi. Yaptıkları işin çok hayırlı olduğunu bir kez daha dernek üyelerine hatırlatan Alıcık üyelere tek tek teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Annelerden Başkan Alıcık'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement