Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme Toplantısı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel: "Proje hayata geçirildiğinde bölge Antalya'nın en prestijli bölgelerinden biri haline gelecek ve değerini katlayacak"

17.08.2014 14:38

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepezaltı bölgesinde yapılacak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili "Proje hayata geçirildiğinde bölge Antalya'nın en prestijli bölgelerinden biri haline gelecek ve değerini katlayacak" dedi.

Türel, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'ye örnek olacak bir proje hazırladıklarını söyledi.

Hak sahiplerine hiç para ödemeden metrekare hakları kadar daire sahibi olma ve aynı sokakta oturanların aynı yerde oturması gibi imkanların sunulduğunu belirten Türel, proje hayata geçirilirse hak sahiplerine yeni evlerine taşınana kadar kira yardımı ve taşınma yardımı da yapılacağını ifade etti.

"Proje hayata geçirildiğinde bölge Antalya'nın en prestijli bölgelerinden biri haline gelecek ve değerini katlayacak" diyen Türel, şunları kaydetti:

"Yerel seçimlerden önce verdiğimiz sözleri göreve gelmemizin ardından bir bir yerine getirmeye başladık. Siyaset anlayışı, milletin, vatandaşın, Antalyalıların sorunlarını en iyi şekilde çözmekten ibarettir. Yerel seçimler öncesinde vatandaşlara çok önemli sözler verdik. Dedim ki bundan sonra Antalya'da büyük proje adına kentsel dönüşüm raylı sistem alt yapı, üst yapı ne varsa yapacaksam önce milletime gideceğim, vatandaşlarıma soracağım milletim bana yap derse ben hizmetkarım, en iyisini yapmaya çalışırım. Ama milletimize tercihini sorduğumuzda 'Bu projeyi yapma biz şunu istiyoruz' derse o zaman o benim için baş tacı. Onun da gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olamasın."

Türel, kentsel dönüşüm yaparken amaçlarının hazırlanan projeler arasında en iyisini bulmak olduğunu dile getirdi.

Proje tamamlandığında, Kepezaltı Santral Mahallesinin Antalya'nın sahil bölgelerindeki prestij bölgelerinden çok daha güzel olacağını aktaran Türel, daha önce yapılan kentsel dönüşüm planlarından farklı plan hazırlamaları sayesinde, yeşil alan, sosyal tesis, camiler ve teknik alt yapıya ayrılan alanın daha da artacağına işaret etti.

Toplantıya, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepezaltı ve vatandaşlar katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement