Atatürk'ü Anma Kros Yarışması - Son Dakika
Yerel

Atatürk'ü Anma Kros Yarışması

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen yarışmaya 225 sporcu katıldı.

29.10.2014 17:55

Eskişehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 225 sporcunun katıldığı "Atatürk'ü Anma Kros Yarışması" düzenlendi.

Yarışma, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybeden milli atlet ve atletizm hakemi Esat Tarım için saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Sazova Kros Parkuru'nda düzenlenen yarış hakkında bilgi veren Atletizm İl Temsilcisi Kaya Bilge, yarışmaya 225 sporcunun katıldığını söyledi.

Yarışmaya 24 okulun katıldığını bildiren Bilge, şöyle konuştu:

"Küçük erkekler, küçük kızlar, yıldız erkekler, yıldız kızlar, genç erkekler ve genç kızlar kategorilerinde yapıldı. Son yılların en kalabalık yarışmalarından biriydi. Böyle bir günde bu yarışmaya katılarak hassasiyetlerini gösteren okul ve yarışmacılara teşekkür ediyorum. Yarışma sonucunda ilk 6'ya kalan sporculara madalyamızı vereceğiz."

Bilge, yarışmayla 10 Kasım'da yapılacak Atatürk Koşusu'nun da seçmelerinin yapılacağını belirtti.

Eskişehir Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada küçük erkeklerde Umur Çaklı, küçük kızlarda Ceyda Bayur, yıldız kızlarda Medine Korkmaz, yıldız erkeklerde Hamza Karakaş, genç kızlarda Gamze Yıldırım, genç erkeklerde ise Berk Kurcan birinci oldu. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atatürk'ü Anma Kros Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement