AYBA'dan Söke'de Evde Berber ve Kuaför Hizmeti - Son Dakika
Yerel

AYBA'dan Söke'de Evde Berber ve Kuaför Hizmeti

AYBA\'dan Söke\'de Evde Berber ve Kuaför Hizmeti

Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağının verdiği hizmetler arasında yer alan evlerde berber ve kuaför hizmeti Söke'de başladı.

04.06.2014 13:44  Güncelleme: 13:45

Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı'nın (AYBA) verdiği hizmetler arasında yer alan evlerde berber ve kuaför hizmeti Söke'de başladı.

Söke'de bir yandan saha çalışmalarını sürdüren AYBA, bir yandan da hizmet ağı içinde yer alan faaliyetleri yürütmeye başladı. Bu hizmetlerin başlıcalarından olan evde berber ve kuaförlük hizmeti; evlerinde yatalak olan, bakıma muhtaç yada çeşitli nedenlerden dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşlara yönelik veriliyor. 5 yıldır Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından başarıyla yürütülen ve örnek sosyal belediyecilik hizmetlerinden olan AYBA'nın Söke yapılanması yakın zamanda Söke'de tamamlanacak. Söke AYBA, Söke merkezli olmak üzere Germencik, Koçarlı, Didim, Kuşadası'na da hizmet verecek.

Her zaman sosyal belediyeciliğin önce geldiğini, Aydın'da kimsenin aç yatağa girmeyeceğini vurgulayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; "Aydın'da vatandaşlarımızın 7/24 hizmetinde olan AYBA'nın ilçelerimizde de yapılanmasını gerçekleştiriyoruz. Yakın zamanda ilçelerimizde de tam kapasite ile çalışmaya başlayacak AYBA, kapsamındaki hizmetleri vatandaşlarımız ile buluşturacak. Söke ilçemizde ekiplerimiz mahallelerimizi dolaşarak veri çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan da vatandaşlarımıza AYBA hizmetlerini vermeye başladık" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AYBA'dan Söke'de Evde Berber ve Kuaför Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement