Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Nazilli İmam Hatip Külliyesi'nin temeli yarın atılacak.

25.12.2014 15:47

Nazilli'de inşa edilmesi planlanan imam hatip külliyesinin temeli yarın atılacak.

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, yaptığı açıklamada, Taşduvar mevkisinde yapılacak külliye bünyesinde 36 derslikli imam hatip lisesi, 300 kişilik öğrenci pansiyonu, 500 kişilik spor salonu ve 2 açık spor alanı bulunacağını söyledi.

Bin öğrencinin eğitim göreceği külliyenin 27 bin metrekarelik alan içerisinde inşa edileceğini dile getiren Kılınç, "İmam hatip külliyesi Aydın ve Ege Bölgesi'ne örnek olacak. Eğitim tesisinin hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Engelli vatandaşın akülü araç sevinci

Nazilli Belediyesi engelli vatandaşlara akülü araç yardımını sürdürüyor.

Aydoğdu mahallesinde ikamet eden Hamid Damaş isimli engelli vatandaşa akülü araç hediye edildi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, akülü aracın teslimi sırasında yaptığı açıklamada, engelli vatandaşın 2 yıldan bu yana koltuk değneklerine bağımlı olarak yaşadığını, hayatını kolaylaştırmak istediklerini söyledi.

Engelli vatandaşların yazılı müracaatlarını değerlendirdiklerini belirten Alıcık, bugüne kadar 300 engelli vatandaşın ihtiyacını giderdiklerini aktardı.

Hayvan hırsızı yakalandı

Bozdoğan'da çok sayıda hayvan hırsızlığı olayına karıştığı belirlenen M.K (46) yakalandı.

Alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri, Haydere mahallesine düzenlediği operasyonda M.K'yı yakaladı.

Çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı ve 11 ayrı suçtan arandığı belirlenen M.K. jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement