Aydın Memur-Sen'in Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

Aydın Memur-Sen'in Mutlu Günü

Aydın Memur-Sen\'in Mutlu Günü

Büro Memur-Sen Aydın Şube Sekreteri Taner Atak ve Evde Sağlık Hizmetleri Derneği Sekreteri Zeynep Durmuş görkemli bir düğünle evlendi.

03.05.2013 09:31  Güncelleme: 09:51

Büro Memur-Sen Aydın Şube Sekreteri Taner Atak ve Evde Sağlık Hizmetleri Derneği Sekreteri Zeynep Durmuş düzenlenen görkemli bir düğünle evlendi.

Büro Memur-Sen Aydın Şube Sekreteri Taner Atak ve Evde Sağlık Hizmetleri Derneği Sekreteri Zeynep Durmuş, Ay-Mendo tesislerinde düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Genç çiftin düğünlerine Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi-Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Büro Memur-Sen Genel Sekreteri Uğur Ünalan, Büro Memur-Sen Genel Mali Sekreteri Kadir Çiçek, Büro Memur-Sen Genel Eğitim Sekreteri İdris Maden, Büro Memur-Sen Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanı Arife Topçuoğlu, Büro memur-Sen Aydın Şube Başkanı Belkıs Başer ve Memur-Sen Aydın İl Temsilciliğine bağlı tüm sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Taner ve Zeynep çiftçini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan aileleri, yakınları ve mesai arkadaşları gece boyu gönüllerince eğlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı gecenin sonunda genç çift, dostlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Memur-Sen'in Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement