Balcalı Hastanesi'nde 23 Nisan Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Balcalı Hastanesi'nde 23 Nisan Etkinliği

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

22.04.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

ÇÜ'den yapılan açıklamaya göre, üniversitenin Hipokrat Toplantı Salonunda Balcalı Hastanesi Başhekimliği ve Gönüllüler Derneği'nin birlikte organize ettiği etkinlikte çocuklar 23 Nisan'ı kutladı. Tedavileri hastane ortamında devam eden çocuklar, aileleri ve hemşirelerle birlikte şarkılar eşliğinde eğlendi.

Programda, çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören Suriyeli çocuklar da kendilerine armağan edilen bu bayramı ilk kez kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği Başkanı Güngör Uysal, etkinlikte yaptığı konuşmada, amaçlarının tedavi gören çocukları biraz olsun klinik ortamından ayrı tutarak gözlerindeki mutluluğu görmek olduğunu ifade etti.

Balcalı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş ise 23 Nisan'ın çocuklar için bambaşka bir anlam ifade ettiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balcalı Hastanesi'nde 23 Nisan Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement