Balıkesir Asker Hastanesi Devredildi - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Asker Hastanesi Devredildi

Balıkesir Asker Hastanesi Devredildi

Balıkesir Asker Hastanesi, Kamu Hastaneleri Birliği’ne devredildi.

26.08.2016 18:22

Balıkesir Asker Hastanesi, Kamu Hastaneleri Birliği'ne devredildi.

Balıkesir Asker Hastanesi Kamu Hastaneleri Birliği Balıkesir İl Genel Sekreterliği'ne devredildi. Balıkesir Asker Hastanesi'ne Özel Hareket Daire Başkanlığ'ında görevli iken 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen polis memuru şehit Turgut Solak'ın adı verildi. Devir teslim töreninde konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Yeşilbaş, "Çıkartılan kararname ile devir süreci bugün itibariyle tamamlandı. İnşallah karşılıklı iş birlikteliği içinde biz bu süreci tamamladık. Bu süreç içinde hepimiz tedirginlikler yaşadık, ama biz bu işe bir sinerji, iş birlikteliği, bir devir alma olayından ziyade bir bağlanma olayı şeklinde düşünüyoruz. Buradaki sağlık hizmetini bir sinerji ile ortaklaşa daha iyi seviyelere getirmeyi planlıyoruz. Biz bu devir sürecinde Asker Hastanesi yetkilileri bize gerekli desteği verdiler ve bu süreci sıkıntısız tamamladık biz burada" dedi.

Asker Hastanesi Başhekimi Dr. Cem İlgen ise Asker Hastanesi bu saat 17 itibariyle Sağlık Bakanlığı'na devredilmiştir. Ben Asker Hastanesi'nin son baş tabibi ve komutanı olarak birlikte görev yaptığım tüm arkadaşlarıma Türk Silahlı Kuvvetleri adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki sürecin vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hastanede görevli Başhekim Dr.Cem İlgen, Asker Hastenesi Başhemşiresi Sağ. Alb. Hüsniye Figen Erdoğdu ve çalışanlara çiçek verildi. Devir teslim töreni toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Asker Hastanesi Devredildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement