Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden Ücretsiz İnternet Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden Ücretsiz İnternet Hizmeti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, vatandaşların ortak kullanım alanlarında ücretsiz internet erişim hizmeti sunacaklarını söyledi.

23.05.2015 15:30

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, vatandaşların ortak kullanım alanlarında ücretsiz internet erişim hizmeti sunacaklarını söyledi.

Uğur, Şehitler Parkı'nda düzenlediği tanıtım toplantısında, Türk Telekom ve Avea ile yürüttükleri proje hakkında testlerin başladığını bildirdi.

Bu sayede herkesin cep telefonu, tablet veya bilgisayarla her an tüm gelişmeleri takip edebileceğini ifade eden Uğur, "Proje ile Atatürk Parkı, Şehitler Parkı, Toplu Taşıma Merkezi, Çevre Eğitim Parkı alanlarında ücretsiz internet hizmeti vermeye başlanacak. Büyük bölümünde başladı da. Atatürk Parkı'nda 300, Şehitler Parkı'nda 300, Toplu Taşıma Merkezi'nde 200, Çevre Eğitim Parkı'nda 100 kişi aynı anda ücretsiz internet hizmeti alabilecek" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin projeleri hakkında da bilgiler veren Uğur, şunları kaydetti:

"Balıkesir'in 300 kilometre denize kıyısı var. Balıkesirimizin bu zenginliklerini marka yapmak istiyoruz. Nasıl Türkiye'nin 2023 hedefi varsa, bizimde Balıkesir'i ekonomi olarak 16. sıradan 10. sıraya yükseltme hedefimiz var. Balıkesir'e yakışan güzellikte olacak cazibe merkezinde botanik parkı, buz pateni pisti, su kayağı alanı, dinlenme üniteleri de hizmet verecek. Yıllardır ihmal edilmiş olan Çay Deresi ıslah edilerek, sandalların yüzeceği, tüm çevresi yeşille, gezinti ve dinlenme alanları ile donatılmış eşsiz güzellikte bir kanala dönüştürülecek. Büyük kentlerde görülebilen muhteşem bir kültür merkezi tiyatrosu, konserleri ve resitalleriyle Balıkesir'in kültür dünyasında bir atılım gerçekleştirecek. Fuar, festival ve sergi salonlarından, misafirhane ve motellerden oluşacak kompleks yerel ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Çamlık Tepesi yeni bir proje ile tüm Balıkesirlilerin kullanımına uygun hale getirilecek."

Toplantıda, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Milletvekili adayları Kasım Bostan, Sema Kırcı, Ayşe Kardaş ve AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden Ücretsiz İnternet Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement