Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'den Kısa Kısa

Bandırma ilçesinde, çeşitli meslek gruplarından 40 kişinin oluşturduğu Nevakar Türk Sanat Müziği Topluluğunca konser verildi.

20.02.2015 13:35

Bandırma ilçesinde, çeşitli meslek gruplarından 40 kişinin oluşturduğu Nevakar Türk Sanat Müziği Topluluğunca konser verildi.

Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi'nde, Bandırma Hicri Ercili Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünün düzenlediği konserde, Vedat Sevkal'ın yönetimindeki koro tarafından bazı eserler seslendirildi.

Grup, konserde koro ve solo şarkılar ve türküler sundu. İki bölümde sunulan eserlere, zaman zaman salonu dolduran seyirciler de eşlik etti.

Dursunbey'de Aile ve Dini Rehberlik Bürosu kuruldu

Dursunbey Müftülüğü tarafından Aile ve Dini Rehberlik Bürosu kuruldu.

İlçe Müftüsü Mehmet Atlı, Müftülük binası girişinde oluşturulan büronun açılış töreninde şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızdan gelen dini konulardaki soruları cevaplandırmak, toplumumuzun aile hakkında dini açıdan doğru bilgilendirilmesini sağlamak, aile yapısının korunmasına katkıda bulunmak, halkımızın özellikle aile ve aile bireyleriyle ilgili dini içerikli soru ve sorunlarına çözüm üretmek ve ayrıca gerekli olan durumlarda müracaat edeni sağlık, hukuk ve güvenlik birimleri gibi uygun kurumlara yönlendirmek amacıyla müftülüğümüz bünyesinde Aile ve Dini Rehberlik Bürosu kurduk. Büromuz hafta içi 14.00-17.00 saatlerinde halkımızın hizmetinde olacak."

Daha sonra Dursunbey Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, Belediye Meclisi Üyesi Yusuf Turhan ile Atlı, açılışı gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement