Başarılı Personellere Ödül Verildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Personellere Ödül Verildi

Başarılı Personellere Ödül Verildi

Şanlıurfa'nın Karaköprü semtinde, 2012 yılında başarı gösteren personellere ödül verildi.

05.02.2013 15:12

Şanlıurfa'nın Karaköprü semtinde, 2012 yılında başarı gösteren personellere ödül verildi.

Ankara Meclis Haber Dergisi tarafından "Yılın başarılı başkanı" seçilen Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, başarısının kaynağının çalışkan, azimli ve ekip ruhu içerisinde hizmet eden personelleri olduğunu belirterek onları ödüllendirdi.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen personel toplantısına; Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Başkan yardımcıları Tahir Kalkan, Ömer Göçebeler, Mehmet Gök, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Toplantıda, 2012 yılında başarı gösteren personellere plaket dağıtımı öncesi konuşan Başkan Çiftçi, "Sevgili arkadaşlar, her zaman yaptığımız gibi çok çalışacağız, Karaköprü'yü değiştireceğiz, dönüştüreceğiz. Bunları yapmışız, yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Eğer hedef ve amacı birlikte koyarsak, hedefe birlikte gidersek; o birliktelik, o heyecan önce başkan yardımcılarından, müdürlerden, şeflerden ve sizlerden başlayıp gelirsek, böyle güzel alt ve üst yapılar, parklar, bulvarlar, sosyal mekanlar gibi eserler ortaya çıkacaktır" dedi.

Daha sonra, Başkan Çiftçi ve yardımcıları, 2012 yılında başarılı olan personellere plaket ve başarı belgesi takdim etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Personellere Ödül Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement