Basın İlan İzmir Müdürlüğü'ne Burak Orhan Atandı - Son Dakika
Yerel

Basın İlan İzmir Müdürlüğü'ne Burak Orhan Atandı

Basın İlan İzmir Müdürlüğü\'ne Burak Orhan Atandı

Basın İlan Kurumu (BİK) İzmir Şube Müdürü T.Fikret Sönmez, BİK Erzurum Şube Müdürlüğü’ne atandı.

08.05.2014 14:21

Basın İlan Kurumu (BİK) İzmir Şube Müdürü T.Fikret Sönmez, BİK Erzurum Şube Müdürlüğü'ne atandı. Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren, üç yıl önce Bursa'dan İzmir'e atanan Sönmez, yeni görev yerinde bir hafta sonra mesaiye başlayacak. Sönmez'in yerine ise BİK Afyon Şube Müdürü Burak Orhan atandı.

Basın İlan Kurumu'nda Adana Şube Müdürlüğü'nde göreve başlayan Sönmez, Bursa Şubesi'nde 12 yıl müdür olarak görev yaptı. BİK'in tecrübeli müdürleri arasında yer alan Sönmez; Kocaeli, Trabzon, Eskişehir gibi bir çok şubenin kuruluşunu gerçekleştirdi.

Erzurum'a atanmasıyla ilgili soruları cevaplayan T.Fikret Sönmez, BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın görevlendirdiği her yere bir futbolcu edasıyla gitmeye hazır olduğunu açıkladı. BİK İzmir Şube Müdürlüğü'nde çıtayı çok yükseğe taşıdıklarını ifade eden Sönmez, "Bayrağımızın dalgalandığı her toprak parçası bizim ülkemizdir. Bana verilen her görevi şimdiye kadar hiçbir zaman yüksünmeden yapmışımdır. Erzurum'da bizim vatan toprağımız. Erzurum'da da güzel işlere imza atacağımızı umuyorum. Erzurum'da da güzel dostluklar edineceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Sönmez, İzmir'de başta gazete sahipleri ve yöneticileri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, müdürlerine teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basın İlan İzmir Müdürlüğü'ne Burak Orhan Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement