Başkan Evcilmen Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkan Evcilmen Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Muratpaşa’da 600 kilometre yürüyerek esnafı ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen,100 bini aşkın yurttaşın elini sıkarken, 50 mahalle toplantısı ve 15 miting gerçekleştirdi.

28.03.2014 11:50

Muratpaşa'da 600 kilometre yürüyerek esnafı ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen,

100 bini aşkın yurttaşın elini sıkarken, 50 mahalle toplantısı ve 15 miting gerçekleştirdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, seçim çalışmaları kapsamında yaklaşık 600 kilometre yol yürüyerek esnaf ziyareti yaparken, 50 mahalle toplantısı ve 15 mahalle mitingi gerçekleştirdi. Dernekleri, sivil toplum kuruluşlarını, meslek odalarını ziyaret eden Başkan Evcilmen, 100 bini aşkın yurttaşın elini sıktı. Başkan Evcilmen, Muratpaşalılara yazdığı yüzbinlerce mektupta uğradığı haksızlığı anlattı.

Gittiği her yerde yüksek ilgi ve sempatiyle karşılandığını kaydeden Başkan Evcilmen, "Muratpaşa'nın her karış toprağına tertemiz alın terimizi koyduk. Biz dürüst, çalışkan, mert ve haksızlığa gelemeyen insanlarız. Biliyorum ki Muratpaşalı 'Odunu dahi koysak kazanırız' anlayışına yanıtını sandıkta verecek. Çünkü Muratpaşalı adildir haksızlığa gelemez. Çünkü Muratpaşalı vefalıdır hizmeti bilir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement