Başkan Kesimoğlu'nun Minik Ziyaretçileri - Son Dakika
Yerel

Başkan Kesimoğlu'nun Minik Ziyaretçileri

Başkan Kesimoğlu\'nun Minik Ziyaretçileri

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun ziyaretçileri bu kez çocuklar oldu.

22.06.2016 15:48

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun ziyaretçileri bu kez çocuklar oldu. Başkan Kesimoğlu'nu ziyaret eden çocuklar, başkanlık koltuğuna oturarak Kırklareli için isteklerini dile getirdi.

Kerem Anaç, Burak Kaplan, Egecan Tuskaya, Cengiz Efe Bağdan ve Batuhan Pakder isimli çocuklar, Kesimoğlu'nu makamında ziyaret ederek isteklerini dile getirdi. Başkan Kesimoğlu, ziyaretine gelen çocukların her birini başkanlık makamı koltuğuna oturtarak taleplerini dinledi. Makam koltuğuna oturan çocuklar, Kırklareli için yapılmasını istedikleri konuları Kesimoğlu'na aktardı. Gençlerin taleplerini tek tek dinleyen Kesimoğlu, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Geleceğin sahibi gençleri makamında ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Kesimoğlu, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz, çocuklarımız bugün gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı beni çok mutlu ettiler. Her biri isteklerini ve taleplerini bir yetişkin gibi büyük bir cesaret ile söylediler. Bu da bana geleceğimizin emin ellerde olduğunu hissettirdi. Kapımız her zaman onlara açık" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kesimoğlu'nun Minik Ziyaretçileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement