Başkan Kocadon, Fethiye ve Ortaca'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon, Fethiye ve Ortaca'da Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Kocadon, Fethiye ve Ortaca\'da Ziyaretlerde Bulundu

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Milletvekili CHP Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir ile birlikte Fethiye ve Ortaca’da vatandaşlarla buluştu.

30.10.2015 08:19

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Milletvekili CHP Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir ile birlikte Fethiye ve Ortaca'da vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri öncesi Bodrum ilçesinde ve Muğla il genelinde seçim çalışmalarına katılarak partisine ve CHP'li Muğla Milletvekili Adaylarına desteklerini sürdürüyor. Başkan Mehmet Kocadon, öncelikle Muğla'nın Seydikemer ilçesine yaptığı ziyaretinin ardından Muğla Milletvekili CHP Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir ile birlikte Fethiye'de vatandaşlarla bir araya gelip görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Muğla Milletvekilimiz Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Adayımız Prof. Dr. Nurettin Demir ve Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ile birlikte Fethiye ilçemizde esnafımızı ziyaret ettik. Ziyaretler sırasında eski belediye başkanlarından Şakir Kandönmez ve eski dostlarımız ile sohbet etme fırsatı bulduk. Fethiye'nin ardından ise Ortaca ve Dalyan'da da vatandaşlarımızla bir araya geldik. Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Ortaca Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Dağdelen ve Ortaca Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ali Avcı ile Filiz Arvuğan ile dünya evine girecek olan Ortaca Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kuş'u ziyaret ederek mutluluklar diledik. Daha sonra İlçe Başkanımız Mehmet Sertkaya ile birlikte Ortaca ve Dalyan'da turizmle uğraşan esnafımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk, yaklaşan seçimleri değerlendirdik" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon, Fethiye ve Ortaca'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement