Başkan Kocadon Şampiyonluk Gecesine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon Şampiyonluk Gecesine Katıldı

Başkan Kocadon Şampiyonluk Gecesine Katıldı

Muğla 1. Amatör Küme Şampiyonu olarak Süper Amatör Küme’ye çıkan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı’nın şampiyonluk kutlamasına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

10.01.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla 1. Amatör Küme Şampiyonu olarak Süper Amatör Küme'ye çıkan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı'nın şampiyonluk kutlamasına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gecenin başında Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı'nın şampiyonluk hikayesinin anlatıldığı slayt gösterisinin ardından konuşan Başkan Kocadon, "Gerçekten de başarı olunca sahiplenen çok olur ama esas başarı; inanınca, mücadele edince, yürekli olunca gelir. İşte bugün burada, inanmanın, mücadele etmenin, yürekli olmanın, birlik beraberlik içinde, tek yumruk olmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz; burada bir şampiyonluk gecesi yaşıyoruz. Onun için özellikle bu güzel gecede bizleri buluşturan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübümüzün başkanına, yöneticilerine ve bu coşkuyu bizlere yaşatan sporcu kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını, yöneticilerini ve başkanını piste davet ederek hep birlikte yöresel oyun havalarında oynayan Başkan Kocadon, gece boyunca şampiyon takımın mutluluğunu paylaştı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon Şampiyonluk Gecesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement