Çubuk Belediye Başkanı Özden'den İşler'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çubuk Belediye Başkanı Özden'den İşler'e Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Özden beraberindeki heyetle Başbakan Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Emrullah İşler'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30.12.2013 13:45  Güncelleme: 13:50

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden beraberindeki heyetle Başbakan Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Emrullah İşler'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bekir Bozdağ'dan boşalan Başbakan Yardımcılığına atanan Ankara Milletvekili Emrullah İşler'i makamında ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve beraberindeki heyet hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendisini bu göreve layık gördüğünü ifade eden Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler, daha önce olduğu gibi yeni sıfatı ile de ilçeye ziyarette bulunacaklarını kaydetti.

Memleket için, herkes için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyleyen Başbakan Yardımcısı İşler, "Rabbim utandırmasın zor bir zamandan geçiyoruz. Biliyorsunuz bir takım sıkıntılar yaşanıyor ülkede. İnşallah biz milletimizin sağduyusuna güveniyoruz. Milletimiz oynan o oyunları görüyor. Burada hedeflenen siyasi istikrar ve ekonomik istikrarın bozulmasıdır. Özellikle son iki gündür ekonomik istikrarın bozulmasında bu yapılan girişimler etkili oluyor. Bundan bütün herkes zarar görüyor. Dolayısı ile milletimizde yaşanan gelişmeleri okuyor. Doların yükselmesi, benzinin yükselmesi, doğalgazın yükselmesi hepimizin cebini yakacak" dedi.

Yeni görevlerinin ülkeye, millete hayırlı olmasını dileyen Başkan Özden ise, "Millette bunlar neden birbirine girdi algısı var. Bunu bizim çok çok iyi anlatmamız gerekmektedir" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Özden, Başbakan Yardımcısı İşler'e çiçek takdim etti.

Hayırlı olsun ziyaretine Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Başkan Yardımcıları Hacı Çelebi, Mehmet Kuzal, Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş, Çubuk Eğitim Gönüllüleri Başkanı Hatice Erkan, Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çubuk Şoförler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş ve belediye meclis üyeleri katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çubuk Belediye Başkanı Özden'den İşler'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement