Başkan Torun Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Torun Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Başkan Torun Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, SBS sınavlarında ilçe bazında ilk üçe giren öğrenciler, Pazarlar Belediye Başkanlığı tarafından ödüllendirildi.

18.09.2013 12:03  Güncelleme: 09:01

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, 2012-2013 eğitim öğretim yılında üniversiteye ve SBS sınavlarında ilçe bazında ilk üçe giren öğrenciler, Pazarlar Belediye Başkanlığı tarafından Cumhuriyet altını ve başarı belgeleri ile ödüllendirildi. Başarılı öğrencilerin eğitim öğretim gördüğü okulların müdürlerine de plaket takdim etti.

Pazarlar Belediyesi tarafından düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Ahmet Torun, okul müdürleri, başarılı öğrenciler ve aileleri katıldı. Başkan Torun, "2012-2013 eğitim ve öğretim yılı çok zorlu geçti. Ama eğitim ve öğretim açısından çok verimli geçtiği kanaatindeyim. Üniversite ve SBS sınavları sonrası ilçe bazında ilk üçe giren ve başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek de bizim vazifemizdir. Öğrencilerin başarısında emeği geçen, basta öğretmenlerimize olmak üzere herkese teşekkür ederim. Diğer öğrencilere örnek olmasını temenni ediyorum. Eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırım demektir. Çünkü öğrenciler bizim geleceğimizdir. Biz de belediye olarak eğitimi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca başarılı olan öğrencileri onurlandırmaya da devam edeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından başarılı öğrenciler ile okul müdürleri Başkan Torun tarafından ödüllendirildi.

Bu arada, Pazarlar Çok Programlı Lisesi'nden mezun olan Fetulllah Çelik'in, Akdeniz Üniversitesi Kamu Yönetimi Uluslararası İlişkiler, Aykut Pıralı'nın Dokuz Eylül Üniversitesi Zihinsel Engelliler Öğretmenliği, Cüneyt Karakaş'ın Adıyaman Üniversitesi Seyahat ve Turizm İşletmeciliği, Pazarlar Ortaokulu'ndan mezun olan Ahmet Aydoğan'ın Gediz Fen Lisesi, Erva Altınkaya'ın Simav Anadolu Öğretmen Lisesi, Sofular Ortaokulu'ndan mezun olan Yasin Bayram'ın Uşak Anadolu Öğretmen Lisesi ve Selvihan Karaaslan'ın ise Denizli Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü'ne yerleştiği bildirildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Torun Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement