Başkurt, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkurt, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Başkurt, Başkan Gürkan\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya eski Milletvekili Ali Osman Başkurt, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

19.08.2015 18:01

AK Parti Malatya eski Milletvekili Ali Osman Başkurt, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Başkurt, Başkan Gürkan'ın hizmetlerini yakından takip ettiğini belirterek, büyük projelere imza attığını söyledi.

Ziyarette, Malatya ve Battalgazi Belediyesi'nin hizmetleri konuşuldu. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'la bir süre sohbet eden Malatya eski milletvekili Ali Osman Başkurt, Battalgazi Belediyesi'nin hizmetlerini yakından takip ettiğini belirterek, "Sayın başkanımı başkan seçildiğinde tebriğe gelmiştim. O gün bugün gelemedim. Ama memleketimizde yaptıkları katkılarından, projelerinden dolayı da yakından takip ediyorum" dedi.

Eski bir milletvekili olduğunu ve siyaseti gerçekten bıraktığı söyleyen Ali Osman Başkurt, "Hatasıyla sevabıyla aktif siyaseti bıraktım ama memleketimize bir çakıl taşı üstüne koyana, bir çivi çakana ömür boyu minnettar anlayışına sahibim. Siyaseti ibadet aşkıyla yapmak lazım. Siyaseti şandır, şöhrettir, bunlar için ise gidin ticarette arayın, başka yerde arayın. Sayın Başkanımızın da projelerini takip ediyorum. Bunu açık açıkta söylüyorum. Malatya kamuoyu ile de paylaşıyorum. Ağlamasını bilmeyene mama yok. Sayın Başkanım kendisi için değil, memleketi için çalışıyor. O Yeşil Kuşak, Malatya'ya nefes aldıracak. Belki bugün için halkımız bunun farkında değil ama üç beş sene sonra diyeceklerdir ki burada bir belediye başkanı, buraları aldı memleketin ciğerini fethetti. Sayın başkanı bu yöndeki faaliyetlerinden dolayı, bu büyük projeye imza attığından dolayı gerçekten kutluyorum. Malatya adına kutluyorum. Başarılarının artmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Selahattin Gürkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hakikaten kendisi 2002'de çıkılan bu serüvende Malatya'mıza güzel hizmetler yaptı. O zaman ortak çalışma noktasında da, özellikle tarihi eserlerin ayağa kaldırılması noktasında da, Genel Müdürümüzün buraya getirilmesi ve tarihimizin ayağa kaldırılması, kentin belleği ve hafızasının oluşması noktasında da büyük gayret ve çaba gösterdi. Kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca diğer anlamda da kendilerinin ifade ettiği gibi Yeşil Kuşak Projesi olsun, Hastane Projesi olsun, Belediye Hizmet Binası Projesi olsun, ikinci üniversitenin Malatya'ya gelmesi noktasında olsun, o dönemde de hep birlikte istişare ederek, bu çalışmaları birlikte yapalım, bunun kamuoyunda gündeme getirilmesi olsun ve devlet ricalinde gündeme getirilmesi olsun, bize hep rehberlik, mihmandarlık etmiştir. Hastane, ikinci üniversite, Yeşil Kuşak Projesi, surların ayağa kaldırılması, Derme Deresi'nin ıslahı bunlar Malatya'yı nefes aldıracak projelerdir. Bizim temennimiz, bu projelerle birlikte diğer kuşak ve çevre yollarıyla birlikte Malatya'yı metropol bir şehir haline getirilmesi noktasında el birliğiyle milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte, Büyükşehir Belediyemizle birlikte bu işin en güzel bir şekilde yerine getirilmesidir. Milletvekilimize de bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar Malatya'mıza ve memleketimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkurt, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement