Bayburt Grup Özel İdare Spor'un Spor Toto 3. Lig'e Yükselmesi - Son Dakika
Yerel

Bayburt Grup Özel İdare Spor'un Spor Toto 3. Lig'e Yükselmesi

Bölgesel Amatör Lig Play Off 2. tur maçında Mardinspor’u yenerek Spor Toto 3. Lig’e yükselen Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor takımı, Bayburt’ta coşkuyla karşılandı.

11.05.2014 18:41

Bölgesel Amatör Lig Play-Off 2. tur maçında Mardinspor'u yenerek Spor Toto 3. Lig'e yükselen Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor takımı, Bayburt'ta coşkuyla karşılandı .

Malatya'da dün oynanan ve sarı siyahlı ekibin 3-0 kazanarak bir üst lige çıkma hakkı elde ettiği karşılaşmanın ardından bugün kente gelen takımı binlerce taraftar ve vatandaşlar karşıladı. Saat Kule Meydanı'nda toplanan taraftar ve vatandaşlar, kente üstü açık bir otobüse gelen futbolcu ve teknik ekibi, davul zurna eşliğinde halaylar çekerek karşıladı.

Cumhuriyet Caddesi'nde zafer turu atan takım, daha sonra Saat Kule Meydanı'nda oluşturulan platforma tek tek çağrılarak Bayburtlu vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'u karşılama programına Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ile AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal'da katıldı. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt Grup Özel İdare Spor'un Spor Toto 3. Lig'e Yükselmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement