Bayraklı'da 6 Mahalleye Parke Taşı ve Bordür Döşeniyor - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da 6 Mahalleye Parke Taşı ve Bordür Döşeniyor

Bayraklı\'da 6 Mahalleye Parke Taşı ve Bordür Döşeniyor

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, yaz mevsimi ile birlikte yıpranan, çukurlaşan cadde ve sokaklarda bir çalışma başlatan ekipler, 6 mahallede toplamda 50 bin metrekarelik alanda beton parke ve bordür döşemeye başladı.

11.08.2015 11:46

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, yaz mevsimi ile birlikte yıpranan, çukurlaşan cadde ve sokaklarda bir çalışma başlatan ekipler, 6 mahallede toplamda 50 bin metrekarelik alanda beton parke ve bordür döşemeye başladı.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yaz mevsimi ile birlikte yıpranan cadde ve sokaklarda bir çalışma başlatan ekipler, 6 mahalle için harekete geçti. 50 bin metrekareliık alanda beton parke ve bordür döşemeye başlayan ekiplerin, kısa zaman içerisinde çalışmalarını tamamlayacağı ve bu yatırımların maliyetinin 1 milyon TL'yi aştığı öğrenildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gerek vatandaşlardan gelen talepleri, gerekse kendi gözlemlerini not ederek bir plan çıkardıklarını ve 6 ayrı mahallede gereksinim duyulan noktalarda beton parke çalışmalarına başladıklarını dile getirerek, "Bugüne kadar yapılan çalışmalar vatandaşlarımız tarafından büyük takdir topladı. Yağmurlu mevsimlerde de altyapı çalışmaları sayesinde eski çirkin görüntüler yaşanmadı. Çünkü beton parke asfalt gibi suyu yukarıda tutan bir malzeme değil. Bayraklı'yı daha modern, yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da 6 Mahalleye Parke Taşı ve Bordür Döşeniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement