Bekaş İnşaat Logosunu Yeniledi - Son Dakika
Yerel

Bekaş İnşaat Logosunu Yeniledi

Bekaş İnşaat Logosunu Yeniledi

Yaklaşık 30 yıldan beri inşaat sektöründe ürettiği başarılı projelerle adını duyuran Bekaş İnşaat, ‘Türkiye markası’ olmak için çıktığı yolda ilk olarak logosunu yeniledi.

22.09.2016 14:02

Yaklaşık 30 yıldan beri inşaat sektöründe ürettiği başarılı projelerle adını duyuran Bekaş İnşaat, 'Türkiye markası' olmak için çıktığı yolda ilk olarak logosunu yeniledi.

Bekaş İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, Kayseri'de doğan firmalarının bugün Başkent'in Çiğdem, Ayrancı, Yenimahalle gibi en önemli lokasyonlarında dev projelere hazırlandığını, İstanbul'da da sektöre ciddi değer katacak çalışmalar üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi.

Her büyük firma gibi kendilerinin de bu süreçte yenilenmeye ve yeni bir enerjiye ihtiyaç duyduklarını belirten Karahasanoğlu, logo değişikliğinin kendileri açısından olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını dile getirdi. Karahasanoğlu, "Bekaş'ın 30 yıllık kurumsal kimliğine yeni vizyon katacak çalışmalarda sona geldik. Binlerce ailenin konut sahibi olduğu kırmızı, altında derin çizgi bulunan Bekaşlogomuz, renginden taviz verilmeden yepyeni hatlara kavuştu. Tasarımcı Özlem Nurver imzası taşıyan yeni çalışma tüm Bekaş ailesi tarafından beğenildi. Yeni logomuzun da verdiği yenilenme enerjisi, sinerjisi ile ülkemizi 'Büyük Türkiye' ye ulaşma yolunda bizden de önemli katkı geleceğine inanıyoruz." ifadelerini kulandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bekaş İnşaat Logosunu Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement