Belediye Başkanı Altuğ'dan Üniversite Öğrencilerine Konferans - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Altuğ'dan Üniversite Öğrencilerine Konferans

Belediye Başkanı Altuğ\'dan Üniversite Öğrencilerine Konferans

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu’nda "Türkiye’nin geleceğinde yerel yönetimler" konulu konferans verdi.

17.03.2014 22:02

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu'nda " Türkiye'nin geleceğinde yerel yönetimler" konulu konferans verdi.

Hakverdi Altuğ konferansta yaptığı konuşmasında üniversiteli öğrencilerin siyasetin içerisinde olmaları gerektiğini belirterek "Gençlerimiz siyasetin içerisinde olmalılar fakat siyasi fanatiklik boyutunda olmamalılar, ben bir partinin belediye başkanıyım siyasi fanatikliğim yok, genç dimağların fikirlerine ve düşüncelerine siyasi arenada ihtiyacımız var" dedi.

Demokrasinin olmadığı ülkelerde ekonomi, sevgi, saygı ve kalkınmanın olmayacağına vurgulayan Altuğ "Türkiye'de son zamanlarda yaşanan demokrasi kavgası bu ülkeye yakışmıyor, biz kardeşliğimizi bozmayacağız, o cemaat, bu tarikat olayına bakmayacağız, ülkemizin geleceği çok parlak, bu buhranlı günler gelip geçecek, bunların olabilmesi için ileri demokrasi anlayışının yerleşmesi lazım" diye konuştu.

Şereflikoçhisar'daki üniversite anlayışının son 5 yıl içerisinde katlanarak büyüdüğüne dikkati çeken Altuğ "320 Üniversite öğrenci mevcudumuz bugünlerde 800'e kadar çıktı, önümüzdeki sene yeni bölümlerin de açılmasıyla bu sayı her sene katlanarak artacaktır. Üniversite öğrencilerimizi önemsiyoruz ve bu alanda yatırımlar yapıyoruz, genişleyen kampüs alanı içerisindeki gençlik merkezi haziran ayında tamamlanarak hizmete açılarak üniversiteli gençlerimize ve Şereflikoçhisarlı gençlerimizin hizmetine sunulacak" dedi.

Konferansın sonunda Altuğ üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtladı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Altuğ'dan Üniversite Öğrencilerine Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement