Beypazarı Ticaret Odası'na 5 Yıldız - Son Dakika
Yerel

Beypazarı Ticaret Odası'na 5 Yıldız

Beypazarı Ticaret Odası\'na 5 Yıldız

Beypazarı Ticaret Odası, akredite oda olarak 5 yıldızlı oda standartlarında hizmet veren oda statüsüne yükseltildi.

02.02.2015 21:16  Güncelleme: 09:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen kalite standartları çerçevesinde Beypazarı Ticaret Odası, akredite oda olarak 5 yıldızlı oda standartlarında hizmet veren oda statüsüne yükseltildi.

TOBB tarafından üye odalar ve borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, oda sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi için Avrupa Oda ve Borsa Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla kurulan Akreditasyon Sistemi kapsamında Beypazarı Ticaret Odası Akredite Oda sistemine alındı.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, akreditasyon sertifikası ile Londra'da, Paris'te, Berlin'de oda ve borsa üyeleri hangi hizmeti alıyorsa, Beypazarı Ticaret Odası üyelerinin de aynı kalitede hizmet alacaklarını söyledi.

Hizmet kalitesinde sürekli iyileştirme gerektiren sistem ile ilçede bir ilke imza atıldığını vurgulayan Çalışkan, şunları kaydetti:

"Bu zorlu sınavı başarıyla vermiş ve akreditasyon sürecini tamamlamış olduk. Sertifikamızı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldık. Marka kent Beypazarı'nın da bu sayede kazanımları olacak. Akredite Oda olma unvanı ile bir ilke imza atmış bulunmaktayız. Böylece 5 yıldızlı oda olarak akredite olurken, başta akreditasyon kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm personelimize bu süreçteki özverili çalışmaları nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı Ticaret Odası'na 5 Yıldız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement