Bilecik Belediyesi'nden Sanatsal ve Kültürel Etkinlikler - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi'nden Sanatsal ve Kültürel Etkinlikler

Bilecik Belediyesi\'nden Sanatsal ve Kültürel Etkinlikler

Bilecik Belediyesi'nin, 2014 sanat ve kültür yılı etkinlikleri kapsamında, yılın ilk iki ayında olduğu gibi mart ayında da birbirinden güzel etkinliklerde bulundu.

24.03.2014 18:36

Bilecik Belediyesi'nin, 2014 sanat ve kültür yılı etkinlikleri kapsamında, yılın ilk iki ayında olduğu gibi mart ayında da birbirinden güzel etkinliklerde bulundu.

Yapılan açıklamaya göre; Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi hizmete girer girmez birbirinden güzel etkinliği Bilecik halkının beğenisine sundu. 2013 yılının son aylarında düzenlenen 8'inci Bilecik Ulusal Tiyatro Festivali ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının çekimleri başta olmak üzere birçok yerel ve ulusal anlamda ses getirecek etkinliğe imza atan Bilecik Belediyesi ağırladığı değerli sanatçı ve düzenlediği canlı yayınlar ile vatandaşlarımızın kültür ve sanat hayatına renk kattı. Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın destekleri ile sadece Mart ayında gerçekleştirilen birbirinden güzel etkinliklerden bazılarının, "Nadide Sultan ile Kadınlar Günü Programı", "Dünyaca Ünlü 21 Hafız'dan Kur'an-ı Kerim Ziyafeti", İstiklal Marşı'nın kabulü dolayısıyla "İstiklal Marşımızı Ezbere ve Güzel OkumaYarışması", "Mithat Körler Tıp Bayramı Konseri", " Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıl Dönümü Etkinliği", "Yavuz Bahadıroğlu ile İstiklal Marşı ve Çanakkale Ruhu Konferansı", "Serdar Tuncer ile Şiir dinletisi" ve çocuklar için; "Müzikli Danslı Çocuk Oyunu Şirincikler", "Müzikli Çocuk Oyunu, Ah Bir Çocuk Olsam", "Keloğlan Keleşoğlan" ile "Bir Prenses Masalı" olduğu belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi'nden Sanatsal ve Kültürel Etkinlikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement