Bilecikli Atletlerden Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Bilecikli Atletlerden Büyük Başarı

Bilecikli Atletlerden Büyük Başarı

Türkiye Atletizm Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve geçtiğimiz günlerde Konya’da gerçekleştirilen Küçükler Atletizm Festivali Final Müsabakalarında Bilecikli sporcular büyük başarı elde etti.

22.06.2016 13:38

Türkiye Atletizm Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve geçtiğimiz günlerde Konya'da gerçekleştirilen Küçükler Atletizm Festivali Final Müsabakalarında Bilecikli sporcular büyük başarı elde etti.

Başarı elde eden sporcuları makamında kabul eden Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, atletleri tek tek tebrik etti. Atletizm antrenörü Mert Moralı ile çalışmalarına ara vermeden devam eden Bilecikli atletlerin Konya'da büyük başarı ile döndüğü ifade eden İl Müdürü Yıldız, "Yasin Sosa 120 erkek sporcu içinde uzun atlamada 5 metre 65 santim derecesi ile Türkiye 2'ncisi olurken, 80 metre koşuda ise; başarısını koruyarak 9.92 saniyelik derecesi ile yine bu kategoride Türkiye 2'ncisi oldu. 16 Erkek takımının katıldığı kıyasıya mücadele eden takım müsabakalarında ise; Bilecik Bozüyük İlçe Atletizm Erkek Takımı Türkiye 7'ncisi oldu. Bilecik için her gittiği müsabakadan elleri boş dönmeyen başarılı atletimiz Yasin Sosa'yı bizlere yaşattığı gururdan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum. Bu başarılarda çok büyük emekleri olan antrenörümüz Mert Moralı'yı da ayrıca tebrik ediyorum" diyerek başarılı atleti ödüllendirdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecikli Atletlerden Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement