Binboğa: "Mazlum ve Mağdurun Yanındayız" - Son Dakika
Yerel

Binboğa: "Mazlum ve Mağdurun Yanındayız"

Beşir Derneği Adana Temsilcisi Ayhan Binboğa, "Hangi coğrafyada olursa olsun, mazlum ve mağdurun yanındayız" dedi.

19.01.2016 10:58

Beşir Derneği Adana Temsilcisi Ayhan Binboğa, "Hangi coğrafyada olursa olsun, mazlum ve mağdurun yanındayız" dedi.

Beşir Derneği ve Semerkand Vakfı'nın Yüreğir Ramazanoğlu Kültür Merkezi'nde ortaklaşa düzenlediği "Vakıf Medeniyetinin Torunları Mirasına sahip Çıkıyor" adlı panele Çukurova Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr Alper Güvel, İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Hakkı Çiftçi ve Beşir Derneği Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cevdet Şanlı konuşmacı olarak katıldı.

Paneli AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş'ın yanı sıra, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Semerkand Vakfı Başkanı Ümit Özlü, bazı STK temsilcileri, çok sayıda kurum amiri ile vatandaşlar takip etti.

Panelin açılış konuşmasını yapan Beşir Derneği Adana Temsilcisi Ayhan Binboğa, uluslararası bir yardım kuruluşu olan derneğin faaliyetlerini sinevizyon eşliğinde anlattı. Binboğa, "Hangi coğrafyada olursa olsun, mazlum ve mağdurun yanındayız" diye konuştu.

Prof. Dr. Alper Güvel de "Küreselleşen Dünyada Sivil Toplum Kuruluşlarının Önemi" hakkında sunum yaparak, STK'ların iyi bir gözlemci olduğunu, demokrasinin korunmasında bir güvence olduğunu söyledi.

Yardımcı Doç. Dr. Hakkı Çiftçi ise ekonomik açıdan vakıfların önemini, Yard. Doç. Dr. Cevdet Şanlı'da Beşir Derneği'nin kuruluş ve çalışma alanlarını anlattı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binboğa: 'Mazlum ve Mağdurun Yanındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement