Biz Bir Aileyiz ve Yanınızdayız" Projesi - Son Dakika
Yerel

Biz Bir Aileyiz ve Yanınızdayız" Projesi

Mudurnu'da proje kapsamında, yetim ve öksüz çocuklar için gezi programı düzenlendi.

28.04.2014 17:01

Mudurnu ilçesinde "Biz Bir Aileyiz ve Yanınızdayız" Projesi kapsamında, yetim ve öksüz çocuklar için gezi programı düzenlendi.

Mudurnu Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolu Bağışçılar Vakfı tarafından Abant Tabiat Parkı ve Bolu Dağı'nda bulunan bir alışveriş merkezine götürülen çocuklar, doyasıya eğlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Gürleyen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 25 yetim ve öksüz çocuğun yaşadığını tespit ettiklerini belirterek, çocuklarla psikolog ve rehber öğretmenler yardımıyla görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Yetim ve öksüz çocuklara her türlü desteği vermeye çalıştıklarını ifade eden Gürleyen, "Bugün çocuklarımızı Abant tabiat Parkı'na getirdik. Önce çocuklarımızın, kaybettikleri yakınları için dua ettik. Daha sonra doğa yürüyüşü yaptık ve çeşitli oyunlar oynadık. Amacımız onların kendilerini yalnız hissetmemeleri ve bizi aileleri gibi görmeleri" diye konuştu.

Etkinliğe, Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel, Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Bolu Bağışcılar Vakfı Genel Sekreteri Öznur Akkaya ve öğretmenler de katıldı. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biz Bir Aileyiz ve Yanınızdayız' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement