Bozüyük Engelliler Derneği Sosyal Hayatta Engel Tanımıyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Engelliler Derneği Sosyal Hayatta Engel Tanımıyor

Bozüyük Engelliler Derneği Sosyal Hayatta Engel Tanımıyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Engelliler Dayanışma Derneği, ’Sosyal Hayatta Engel Yok’ projesi kapsamında etkinliklerine devam ediyor.

18.08.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Engelliler Dayanışma Derneği, 'Sosyal Hayatta Engel Yok' projesi kapsamında etkinliklerine devam ediyor.

Engelliler Derneği üyeleri, aileleriyle birlikte ilçenin değişik mekanlarına düzenlenen geziler kapsamında projeyi hayata geçiriyorlar. Dernek Başkanı İsmail Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bozüyük Belediye Başkanlığımızın verdiği destek sayesinde 'Sosyal Hayatta Engel Yok' projemizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Normal koşullarda 'Gökkuşağı' projesi kapsamında kapalı spor salonunda spor çalışmalarımız devam ediyordu. Ancak önümüzdeki bir aylık zaman zarfında spor salonunun yoğun olmasıyla birlikte biz de bu zamanı doğa ile baş başa geçirelim istedik. Derneğimizin programı dahilinde pazartesi ve cuma günleri üyelerimizi aileleriyle birlikte ilçemizin değişik mekanları ile buluşturmaya çalışıyoruz. Bu gezilerimiz türbin mesire alanı ile başladı. 4 Eylül yaşam alanı ile devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de ilçemizin değişik mekanları ile üyelerimizi buluşturmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz." dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Engelliler Derneği Sosyal Hayatta Engel Tanımıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement