Bozüyük'te 'Dodurgalılar Dayanışma Gecesi' Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te 'Dodurgalılar Dayanışma Gecesi' Düzenlendi

Bozüyük\'te \'Dodurgalılar Dayanışma Gecesi\' Düzenlendi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Dodurga Belediyesi ile Dodurgalılar Derneği tarafından “Dodurgalılar Dayanışma Gecesi” düzenlendi.

30.03.2015 14:00

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Dodurga Belediyesi ile Dodurgalılar Derneği tarafından "Dodurgalılar Dayanışma Gecesi" düzenlendi.

Programda konuşan MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Dodurga'nın, bölgenin en güzel beldelerinden biri olduğunu söyledi. Şeker "Dodurgalılar her zaman devletine, milletine, bayrağına, dinine bağlı kalmış, örf ve adetlerini devam ettirmiş ve bu bugüne kadar sürdürmüş bir yerimiz. Birçok sebepten Bozüyük'e gelmiş ve mesken edinmiş. Aramızda hiçbir fark yok. Dodurga Bozüyük için çok önemli bir yer. Bozüyük Belediyesi, Bozüyük'ün siyasi ve bürokratları, her zaman Dodurga ile ilgili her türlü çalışmayı yapmışlardır" dedi.

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ise, göreve geldikleri günden bu yana beldenin daha iyi yerlere taşınması ve belde halkının refah seviyesinin arttırılması için çalıştıklarını söyledi. Tuna, Dodurga beldesinin daha iyi tanıtılması ve geçmişten gelen eski söylemlerin unutturulması için hep beraber çalışacaklarını kaydetti.

Dernek Başkanı Mustafa Küplü de, belde hakkında bilgi verdi. Küplü, derneğin 1993 yılında birlik, beraberlik, dayanışma, örf, adet, gelenek ve görenekleri yaşatmak adına Bozüyük'te kurulduğunu söyledi. Programda, Dodurga beldesine özgü yöresel halk oyunları ile konuklar doyasıya eğlendi.

Yeni Mahalle Konağında düzenlenen programa, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te 'Dodurgalılar Dayanışma Gecesi' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement