Bünyan'da Çanakkale Zaferi Ruhu Yeniden Canlandırıldı - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Çanakkale Zaferi Ruhu Yeniden Canlandırıldı

Bünyan\'da Çanakkale Zaferi Ruhu Yeniden Canlandırıldı

Bünyan Camikebir mezarlığındaki Bünyan’lı Çanakkale şehitleri anıtında başlayan törenlerde Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Bünyan Garnizon komutanı İbrahim Dağlı Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

18.03.2014 15:47

Bünyan Camikebir mezarlığındaki Bünyan'lı Çanakkale şehitleri anıtında başlayan törenlerde Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Bünyan Garnizon komutanı İbrahim Dağlı Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Bünyan Kaymakamı Engin Aksal'ın tören alanına gelmesiyle başlayan törenlere Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Garnizon Komutanı İbrahim Dağlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Vural, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Karslı daire müdürleri ve şehit aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Jandarma Bçvş. Hasan Baybostan konuşma yaptı. Ardından çelenk sunumu gerçekleştirildi ve Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal ve Protokol üyeleri Bünyan'lı terör şehitlerimizin mezarlarını tek tek ziyaret ederek dualar okudular.

Bünyan Şehit Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Lisesinde devam eden kutlama programında Edebiyat hocaları Hatice Kübra Gürpınar, İsmail Solak ve Eda Arıca'nın birlikte hazırladığı anma programında öğrenciler şiirler ve tiyatrolarla Çanakkale ruhunu canlandırırken duygulu anların yaşandığı gözlendi.

Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal'ın program bitiminde yaptığı kısa konuşmada Bünyan Şehit Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Lisesi öğrencilerine Çanakkale ruhunu canlandırdıkları ve yaşattıkları için teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Çanakkale Zaferi Ruhu Yeniden Canlandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement